Yritys

Jo muinoin Tulilan tilan rannalla paloivat viestitulet veneellä matkaavia ihmisiä varten. Osa heistä saapui rantaan, osa jatkoi matkaansa, mutta kaikki tiesivät, mistä saa apua. Satoja vuosia myöhemmin Tulila Oy tarjoaa viestintä- ja yritysten kehittämispalveluja samassa hengessä ja samalla rannalla tavoittaen apua tarvitsevat ihmiset läheltä ja kaukaa.

Tulila Oy on perheyritys, joka toimii osana Rope Yhtiöitä www.rope.fi. Tarjoamme yhteistyöverkostomme kautta palveluja viestinnän, yrittäjyyden ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä.

 

Sari Tulila (s.1973)

- MMM, agronomi, pääaine markkinointi
- 15 vuoden työkokemus toimittajana, kouluttajana, elinkeinoneuvojana ja kehittäjänä
- käytännönläheinen, vastuuntuntoinen, sitoutuva, huumorintajuinen, rohkea

 

Antti Tulila (s.1970)

- agrologi, kauppatieteiden ylioppilas, pääaine yrittäjyys
- 18 vuoden yrittäjäkokemus ja usean vuoden työkokemus elinkeinojen kehittäjänä
- luova, kehityshakuinen, empaattinen, määrätietoinen

Yrityksemme arvot ja toimintaperiaatteet

Ihminen ytimessä. Haluamme kohdata asiakkaan aidosti ja tehdä töitä vuorovaikutteisesti, keskustellen. Huomioimme asiakkaan tilanteen kokonaisvaltaisesti ja kannustavasti, mutta realismia korostaen.

Luovuuden arvostus. Mikään tilanne ei ole umpikuja, umpihankikin sulaa pois. Ratkaisut löytyvät, kun asioita uskaltaa tarkastella uudella ja positiivisella tavalla.

Pois ryppyotsaisuus. Keskitymme asiaan ja ihmisiin, emme tärkeile turhia tai takerru lillukanvarsiin.

Halu kehittyä. Asiakas on mahdollisuus. Haluamme oppia ja kehittyä. Verkostoitumalla muiden osaajien kanssa voimme paremmin palvella asiakasta.

Motto: Luovuus, vapaus ja vastuu ovat yrittäjyyden perusta.