Palautteita ja suosituksia


” Toimimme valtakunnallisena ammattikeittiöiden ja oppilaitosten kestävyyden edistäjänä. Teemme enimmäkseen neuvonta- ja viestintäpalvelua. Tulila Oy vastasi vuonna 2008 Lähiruokaviikkojen ja Lähiruokaviestin ulkoisesta viestinnästä. Tapahtumiemme valtakunnallinen medianäkyvyys ylitti tavoitteemme moninkertaisesti. Sari Tulilan toteuttama sissimarkkinointi ja nopea ja ammattitaitoinen medioiden palvelu sopi Lähiruokaviestin viestintämenetelmäksi erinomaisesti, ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön.”
 
Irma Kärkkäinen, EkoCentria, Lähiruokaviikot-hankkeen projektipäällikkö


”Kiitos Sari sinulle koulutusten pitämisestä. Silmäilin palautteita ja ne ovat todella hyviä. Lähetän sitten sinulle, kunhan ennätän, yhteenvedon. Erityisesti sait kiitosta luontevasta ja pirteästä esitystyylistä ja siitä, että yrittäjäkokemuksesi näkyy esityksestäsi.”

Eeva Keski-Orvola
KUOPION YLIOPISTO
Koulutus- ja kehittämiskeskus”Koulutuspäivä sujui oikein hyvin. Sisältö oli sitä mitä hainkin ja sait hyvin porukan mukaan, samoin tunnelma oli minusta rento ja mukava. Kirjallista palautettahan me emme kerää, mutta suullinen palaute oli hyvää: Sisältö vastasi todella hyvin / hyvin osallistujien tarpeita ja he pitivät tyylistäsi. Ehkä tässä viestintäpäivässä korostui juuri se non-verbaalinen viestintä ja se, että sanomasi ja esiintymisesi kulkivat käsi kädessä. Yksi osallistuja (joka on osallistunut kaikkiin koulutuspäiviin) sanoi eilisen olleen paras kaikista koulutuspäivistämme! Hän sanoi myös, että hän sai käytännön vinkkejä ja konkreettista apua viestinnästä. Ja mikäs sen parempaa palautetta sinulle tai hankkeelle!! ”

Sari Hyttinen, hankepäällikkö
Kummeja ja kumppaneita -hanke
Savonia-ammattikorkeakoulu


Sari Tulila on hoitanut yhtiössämme seuraavia konsultointeja:

  • Yritystoiminnan koulutus Jyväskylä, 2 kk syksyllä 2004, vastuukouluttaja
  • Yrittäjän ammattitutkinto Pielavesi, 3 kk, syksyllä 2005, vastuukouluttaja
  • Yrittäjän ammattitutkinto Suonenjoki, 6 kk, syksy 2005-kevät 2006, vastuukouluttaja
  • Taloushallinnon ammattitutkinto, yrittäjyysosio, Pieksämäki, Jyväskylä vuosina 2004 -2005, vastuukouluttaja
  • Pielaveden ja Suonenjoen yrittäjän ammattitutkinnon konsultointi ja näyttöjen esittely OPH:n tutkintotoimikunnalle keväällä 2006.

Maatalous- ja metsätieteiden maisteri Sari Tulila on selviytynyt tehtävistään erinomaisesti, hän on ammattillisesti pätevä yrittäjyyskouluttaja. Lisäksi hän on asioistaan innostunut ja innostava sekä myönteinen kouluttaja.

Kunnioittavasti

Veli-Heikki Lämsä
koulutuskoordinaattori
Kauppat. maisteri, HTM-tilintarkastaja, näyttötutkintomestari

Aikuiskoulutus Aureus Oy
Sillankorva

77700 Rautalampi


ProAgria Pohjois-Savo/ maa-ja kotitalousnaiset on tehnyt yhteistyötä jo parin vuoden ajan yrittäjä/kouluttaja Sari Tulilan kanssa. Sari Tulila on toiminut kouluttajana mm. useammalle ryhmälle AgroNaisten Avaintaidot -valmennuksen yhteydessä

Sari Tulilan erityisosaamista ovat viestintä, markkinointi ja yrittäjyys. Hän on käsitellyt yritysten menestymistä mm. yrittäjäominaisuuksia, yrittämisen keskeisiä käsitteitä (liiketoimintasuunnitelma), markkinointiosaamista ja verkostoitumista.

Myös työnantajana toimiminen on ollut aiheena. Sari Tulila on kouluttaja vuorovaikutteinen ja innostava. Tulilalla on myös osaamista tiedottamisessa. Hän on kirjoittanut lehtijuttuja mm. Järvi-Suomen Maaseutu-lehteen ja Koti-lehteen.

Me järjestäjät olemme olleet tyytyväisiä ja suosittelemme Sari Tulilaa.

Lisätietoja

Helena Lehtoaro
toiminnanjohtaja
Pohjois-Savon maa-ja kotitalousnaiset

ProAgria Pohjois-Savo ry
PL 1096, 70111 Kuopio
Puh. 020 747 3659
helena.lehtoaro@proagria.fi